Share

Явор Божанков в Поликраище: „Назначавам заместник-кмет за населените места, ако бъда избран“

height:32px;padding-top:10px;margin-bottom:-15px;background-image:url('http://veliko-tarnovo.net/static/mestni-2019.jpg'); background-repeat:no-repeat;margin-bottom:10px; понеделник, 21 Окт., 2019, 15:40ч.


DSC_0012-1

„В село Поликраище живеят изключително активни хора. Като народен представител съм водил много трудни битки. Заедно с Вас бяхме в най-тежките от тях. При борбата ни трасето на АМ „Русе – Велико Търново“ да минава по-близо до град Горна Оряховица помощта дойде именно от хората от село Поликраище. Те подадоха жалба и заедно водихме битка в Административния съд за тази важна магистрала“. С тези думи се обърна към жителите на селото кандидатът за кмет на община Горна Оряховица Явор Божанков.

Той и кандидатите за общински съветници от листата на коалиция „БСП за България“, АБВ, „Движение 21“ имат специално отношение към малките населени места, които са неглижирани. „Хубави неща се направиха в градския център, но не всички хора живеят там. Малките населени места също имат проблеми, затова първата ми работа като кмет е да назнача свой заместник-кмет с единствена задача – да работи за населените места“, заяви Божанков. Той подчерта, че изборите са за това на четири години да изберем добър стопанин на нашето общо имущество – който ще се грижи за него като за свое.

Явор Божанков предложи конкретни идеи за подобряване на инфраструктурата, за справяне с бездомните животни и за подобряване на комуналните услуги. „Аз нося тази отговорност да покажем, че нашето поколение може да управлява. Младите хора трябва да знаят, че израстването им в обществото и кариерата зависи само от техните качества, а не от тяхната лоялност към силния на деня или други задкулисни фактори. Трябва да подкрепяме реализацията на младите кадри – кариерното израстване, стартирането на бизнес“, каза кандидатът с номер 68 в бюлетината.

Събранието откри водачът на листата Огнян Стоянов. „Предстоят важни избори, тъй като те ще предопределят как ще се управлява общината през следващите четири години. От 12 години проблемите в населените места са неглижирани. Кметовете бяха оставени без средства и без хора, които всекидневно да им помагат за подобряване състоянието на тротоарите, улиците. Ние имаме програма как да променим това“, каза председателят на БСП. Той представи и кандидата за кмет на с.Поликраище – Пеньо Нацкин като трудолюбив човек, който винаги е сред хората. Той е бивш баскетболист, сега се занимава със строителство. Семеен, с две деца.

„Има смисъл да се борим за по-добър живот в село Поликраище. На селото е необходимо да има добра инфраструктура – не само асфалт по централната улица, а и по страничните. Да се подобри тяхното озеленяване, цялостното почистване на селото, по-честото изхвърляне на контейнерите за отпадъци“, изброи Пеньо Нацкин своите приоритети. Той заяви, че ще се бори за запазването на детската градина и училището чрез подобряване на условията в тях.

„Нашето село е известно с добрите си спортисти. Трябва да дадем по-голям шанс за изява на спортния талант като организираме състезания, които да привлекат вниманието отново към с. Поликраище“, допълни Нацкин. Той си поставя като цел чрез позицията си на кмет на селото да помогне на всеки от жителите в неговите ежедневни проблеми. „Ще работя така, че когато приключи мандата ми да мога да ви гледам в очите, а не да навеждам глава“, каза той.

От село Поликраище са и двама от кандидатите за общински съветници в листата – Марин Богомилов и Лъчезара Тодорова.

„Заедно сме по-силни и не се съмнявам в нашия успех“, каза Богомилов, който е представител на коалиционния партньор АБВ в листата. Той очерта проблемите с демографския срив и сигурността като свои приоритети. „В лицата на нашите кандидати – Пеньо Нацкин и Явор Божанков аз виждам носители на реална промяна. Това са хора, които са доказали, че могат да разрешават проблеми“, каза Богомилов.

В събранието взеха участие и кандидатите за общински съветници Светла Зарева, Антон Паричев, Даниел Божанков, Евгени Бузов, Габриела Шилкова и Маринела Костадинова.

Подкрепа за Явор Божанков за кмет на Община Горна Оряховица, за Пеньо Нацкин за кмет на село Поликраище и за листата на коалиция „БСП за България“, АБВ, „Движение 21“ – с номер 68 в бюлетините.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Депутатът Станислав Стоянов: Адмирации за Даниел Панов за направеното на „Варуша”, подемам и две лични каузи за старинния квартал

Адмирации към Даниел Панов за всичко, което беше направено и ще се направи на „Варуша” по време на неговото управление.…

Затвори