Share

Янка Такева: „Господин Панов, имате моя глас”

четвъртък, 11 юни, 2015, 17:45ч.


SBU1

Кметът на Община Велико Търново Даниел Панов приветства членовете на областната структура на синдикат на българските учители Велико Търново по време на тържествен концерт във връзка с отбелязване 25-та годишнина от създаването на синдиката.

По време на тържествения концерт в залата на общината Председателят на синдиката Янка Такева в емоционално обръщение заяви: “Като гледа и оценява човек направеното и правещото се в областта на образованието във Велико Търново. Като отчита осезаемо подобреното състояние на образователната инфраструктура и подобрените условия на труд в образованието човек не може да не подкрепи и да не даде гласът си за Даниел Панов. Господин Панов- вие имате моят глас”- каза Янка Такева.

Заеедно с красивият букет за Председателят на синдиката Даниел Панов поднесе още веднъж своите благодарности за получената награда на национално ниво „Най-добър социален партньор в образованието”, която му бе връчена по време на националното честване на четвърт вековният юбилей на учителският синдикат в град София.

„Това е едно много голямо признание, но и огромно задължение за мен да продължим да работим все така успешно в областта на партньорството в образованието.

Искрено и сърдечно благодаря на цялото учителско съсловие. Прекрасните изпълнения на децата, високите резултати, които децата ни постигат на състезания и олимпиади са овещественият труд на нашите всеотдайни учители.

Благодаря на Синдиката на българските учители за успешното и ефективно партньорство. Гордея се с факта, че не само нашият колективен трудов договор, но отношенията ни като цяло в областта на образованието са модел за подражание в много общини и региони в България.

Пожелавам ви и занапред все така сърцато, с много любов да образовате и възпитавате нашите деца”-каза в приветствието си Даниел Панов.

По време на тържествената церемония той бе удостоен с Почетни плакет и грамота от Областният съвет на Синдитката на Българските учители.

Picture 163

Областна администрация Велико Търново беше домакин на кръгла маса на тема: “25 г. от учредяването на Синдиката на българските учители”. Гост на нея беше Янка Такева, председател на СБУ. Тя беше посрещната от областния управител проф. д.ик. н. Пенчо Пенчев и зам. областния управител Любомира Попова.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
С подкрепата на ГЕРБ издадоха книга на Владимир Давидов

С подкрепата на ГЕРБ издадоха книга на покойния краевед и почетен гражданин на Горна Оряховица Владимир Давидов. Общинският ръководител на...

Затвори