Share

Воеводите се събраха на сутрешно кафе в Килифарево

height:32px;padding-top:10px;margin-bottom:-15px;background-image:url('http://veliko-tarnovo.net/static/mestni-2019.jpg'); background-repeat:no-repeat;margin-bottom:10px; понеделник, 21 Окт., 2019, 10:36ч.


C

На приятно сутрешно кафе се срещнаха в Килифарево кандидатът за кмет на ВМРО доц. д-р Милен Михов, водачът на листата за общински съветници Евгени Коев, Николай Цонев, д-р Юлия Тонкова, проф. Мирослав Гълъбов и Десислава Филкова с активисти и общественици на Килифарево.

В непринудени обстановка те говориха за различни проблеми, идеи, намерения на местната общност. Някои от тях конкретни, като възстановяване на параклис на мястото на стария Килифаревски манастир и възможността Томичовия псалтир да бъде донесен и във Велико Търново. Други – по-общи, но съвсем немаловажни – разочарованието на младите хора от „българската демокрация“ и проблемите на родилките. По традиция доц. Михов подари картички с подпис на гражданите на Килифарево, а младежите раздадоха последния брой на „Единство и сила“ – вестникът на организацията във Велико Търново.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Спортни обувки получиха децата от училището по занаяти в Русаля от ВМРО

Възпитаниците на Училище по изкуства и занаяти за социално слаби деца «Димитър Екимов» в с. Русаля получиха нови спортни обувки…

Затвори