Share

ВМРО с пълна листа, водач е доц. Милен Михов

неделя, 21 февр., 2021, 12:50ч.


IMG_9487

С пълна листа от 16 души ще участва ВМРО във Великотърновския регион за предстоящите парламентарни избори. Тя бе представена от народния представител доц. Милен Михов, който отново ще е водач на листата. „Събрахме четата, тя е от „местни, свестни и известни”, образно описа листата доц. Милен Михов.

„Имаме самочувствието на един успешен мандат на ВМРО и се явяваме самостоятелно на изборите. Номинацията на доц. Михов не е случайна, той свърши огромна работа през този мандат”, коментира Николай Цонев – зам.-председател на областния съвет на партията, като призна, че номинации за водач е имал и председателят Красимир Каракачанов, но той ще води листата в Плевен.

52 години е средната възраст на хората от великотърновската листа, сред тях има юристи, учители, лекари, икономисти, инженери – от всички сфери на общественото развитие. Най-младият е 29-годишният Пламен Борисов от Свищов, а най-възрастният – 72-годишният бивш кмет на Павликени инж. Ангел Генов. В листата има двама бивши депутати, двама кметове, един зам.-кмет, 11 общински съветници, една трета от имената са от гражданската квота. 113% са висшистите, тъй като много от тях имат по две висши образования.

„В листата на ВМРО няма парашутисти и подводничари, т.е. хора, спуснати от София. Тя е изцяло от номинациите на общинските ни структури и не подлежи на утвърждаване отгоре”, подчерта доц. Милен Михов. Той бе категоричен, че няма да има негативни последици от това, че ВМРО се явява самостоятелно на изборите. Реалната цел е отново едно депутатско място от региона и силно присъствие на партията в бъдещия парламент. Като лична своя кауза доц. Михов очерта сферата на образованието, развитието на НВУ „В. Левски”, лобиране за по-бързото изграждане на АМ „Хемус”, ускоряване на проекта за магистралата Русе – В. Търново. Четири са основните приоритети на ВМРО – доходи, сигурност, грижа за семейството и децата, ускорено икономическо развитие.

IMG_9483

Пълната листа на ВМРО – В. Търново:

1. Милен Михов

2. Пенчо Чанев

3. д-р Юлия Тонкова

4. Кирил Кирилов (Г. Оряховица)

5. Николай Цонев

6. проф. Мирослав Гълъбов

7. д-р Магдалена Джикова

8. Пламен Борисов (Свищов)

9. Евгени Коев

10. инж. Ангел Генов (Павликени)

11. Йордан Грозданов

12. Веселина Ванева-Йорданова

13. д-р Йордан Минчев (Елена)

14. адв. Кирил Станчев

15. адв. Петър Зангов (Лясковец)

16. Димитър Димитров

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново | Автосервиз във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Важно: РЗИ обяви, че от днес всеки желаещ може да се имунизира!

РЗИ – Велико Търново информира, че всички лица, които не попадат в определените групи по Националния план за ваксиниране срещу...

Затвори