Share

Включете се в инициативата „Велико Търново 2019“!

понеделник, 31 Мар., 2014, 18:32ч.


logo

Кандидатурата на Велико Търново за Европейска столица на културата 2019 е обща кауза, която има нужда от творческия заряд и ентусиазъм на всички творчески общности, бизнес, културни и образователни иннституции, неправителствени организации и общини от региона. Една от основните цели на програмата е да осигури участието на гражданите в нейното създаване и в събитията, които ще бъдат част от нея.

Най-важната задача пред нас е организирането на поредица от събития/програми, които подчертават богатството, многообразието и споделените ценности на европейските култури. Те трябва да бъдат иновативни, да имат европейско измерение и европейски партньори, да ангажират гражданите в творческия процес и да ги привличат като публика и да бъдат устойчиви.

В момента разработваме програмата за 2019 г. и затова искаме да споделите с нас Вашите идеи за това, какво бихте искали да видите в нея и да коментирате вече развитите предложения.

Включете се с идеи, партньорство, доброволчество! Очакваме Ви в офиса на проекта на ул „Рафаел Михайлов“2 във Велико Търново, тел. (062) 520575. Вашите предложения може да изпратите на e-поща info@vt2019.eu и на www.facebook.com/vt2019

Още информация може да намерите на www.vt2019.eu

 

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Събитията от 1 до 6 април

1 април (вторник) 14:00 ч. – „Пъстра мозайка” на Театрално студио „Шанс” с ръководител Стефка Петрова – Зала 30 на…

Затвори