Share

„Каквото направи дядо, все е хубаво” на сцената на Международния театрален фестивал „Лято, кукли и приятели”

четвъртък, 30 Юли, 2020, 16:17ч.


КАКВОТО НАПРАВИ ДЯДО (1)

На 1 август, събота, от 11.00 часа на откритата сцена  „Арт Лято” до паметника „Асеневци” във Велико Търново, Театър ВЕСЕЛ ще бъде домакин на петия спектакъл от програмата на Международния театрален фестивал „Лято, кукли и приятели”. Входът е свободен!

„Каквото направи дядо, все е хубаво” е спектакълът, който ще представи Малка театрална компания (Габрово) на търновска сцена. Постановката е реализирана по идея на Стафан Бьорклунд под режисурата на Емил Йорданов. Сценографията и куклите са дело на Енид и Стафан Бьорклунд.  В спектакъла участват  Георги Тенев и Десислава Йорданова.

„Каквото направи дядо, все е хубаво” е жизнерадостен спектакъл за най-важното в живота – любовта – по едноименната приказка на Андерсен. „Каквото направи дядо, все е хубаво“ се посреща топло от всяка публика. И малки, и големи следят със затаен дъх какви ще са последиците от наивността и добродушието на дядото и си отдъхват усмихнато на финала, когато естествено печели любовта.

Международният театрален фестивал „Лято, кукли и приятели”, организиран от Куклен театър ВЕСЕЛ, се реализира с финансовата подкрепа на Община Велико Търново. Събитието е част от календара на културните събития на Общината.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново | Автосервиз във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Модерен кугел закупи МБАЛ-Павликени

Модерен дигитален аналогов мобилен рентген, т.нар. кугел, закупи МБАЛ-Павликени. Това е поредната придобивка, която болницата купува със собствени средства. Част…

Затвори