Share

“Етър Рейсинг” връчи купи на кметовете на Г. Оряховица и Лясковец

понеделник, 7 Авг., 2017, 11:22ч.


DSC_Reising

Купа и благодарствено писмо за добрата организация на автомобилното състезание “Раховец – Лясковец” получиха кметовете на Общините Горна Оряховица и Лясковец. Директорът на състезанието и председател на СККА “Етър Рейсинг Тим” Димитър Стефанов връчи купите на инж. Добромир Добрев и д-р Ивелина Гецова.

Състезанието бе четвърти кръг от Републиканския шампионат по планинско изкачване и за поредна година получи висока оценка от представителите на Федерацията. В резултат на отличното сътрудничество на общините Лясковец и Горна Оряховица със СККА “Етър Рейсинг” и Българска федерация по автомобилен спорт” тази година състезанието отново беше на много високо ниво, успя да събере над осем хиляди почитатели и любители на този екстремен спорт и породи емоции у всички гости, дошли за зрелищното събитие.

“Състезанието беше посетено от над 8000 зрители и се превърна в един празник за хилядите любители на автомобилния спорт от региона и цялата страна. Благодарим Ви за оказаното съдействие!”, се казва в писмото на СККА “Етър Рейсинг” до градоначалниците на Горна Оряховица и Лясковец. Победител в надпреварата стана Юли Телийски от “Дунав Рейсинг”, който се състезава с Мицубиши Лансър Ево 9.

След малко повече от месец, на 16 и 17 септември “Етър Рейсинг Тим” съвместно с Община Велико Търново ще организира юбилейното десето издание на писта “Велико Търново”, кръг от шампионата на затворен маршрут.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
20-годишен пишман-крадец открадна 700 лв. , спипаха го

Бързо производство за кражба на пари от жилище в Лясковец е започнато в полицейското управление в Г. Оряховица. В събота…

Затвори