Share

Весела Лечева: „Ще пресечем всеки опит да се манипулират изборите!“

сряда, 15 май, 2019, 18:02ч.


DSC_0055-1

„Огромен брой хора не гласуват, защото се страхуват. ГЕРБ са вселили в тях страх, че вотът им се следи и ще бъдат наказани, ако не гласуват за тях. Затова ние сме взели много сериозни мерки и ще пресечем всеки опит да се манипулират изборите – при попълването на протоколите, при секционните комисии и броенето на бюлетините“, това отговори в с.Самоводене Весела Лечева. Хората в селото питаха народния представител как да бъдат сигурни, че вотът няма да бъде подменен.

„Представителите на БСП ще опазят вота. Вашият глас ще бъде зачетен и ще може да спре това управление, което носи само корупция и грабеж, а всеки трети е под ръба на бедността“, каза Лечева.

Тя критикува начина на управление на ГЕРБ, които по нейните думи управляват с една-единствена цел – Бойко Борисов да се задържи на власт. „Виждате как Борисов раздава пари през последните седмици. За предизборни подаръци. Те са вашите пари, които сте изработили. И най-жалкото е, че той раздава парите, събрани от обикновените българи, които първи отиват да си платят данъците, дори и да нямат за хляб“, каза Лечева. „За първи път имаме такава политическа формация, която си служи брутално и нагло с всички механизми на държавата, за да се задържи на власт. С всяка изминала година те се окопават все по-дълбоко и затова много българи днес вярват, че нищо не може да се поправи, и търсят спасението си в чужбина. Затова искаме предсрочни избори и отстраняване на ГЕРБ от власт – за да се спаси България“, каза народният представител.

Тя заяви, че БСП предлага алтернативата срещу ГЕРБ. „Всички кандидати от нашата листа са хора с кауза, които имат силата и волята да защитават интереса на България, професионалисти, които убедено ще защитават каузите на България. Владеят по няколко езика. Сред тях има отлични експерти по международни отношения, земеделие, икономика, финанси, образование, култура, история, здравеопазване. Глас за номер 18 в бюлетината е гаранция за справедливост сега!“, каза Лечева.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
В. Търново се включва в Световния ден за борба с хипертонията

17 МАЙ - СВЕТОВЕН ДЕН ЗА БОРБА С ХИПЕРТОНИЯТА ’2019 НАЦИОНАЛНА ЗДРАВНА КАМПАНИЯ „КАЧЕСТВОТОТО НА ФОКУС ПРИ ОПТИМАЛЕН КОНТРОЛ НА…

Затвори