Share

Весела Лечева в Дебелец: „Всеки глас, който не е за БСП, е в помощ на ГЕРБ“

четвъртък, 16 май, 2019, 17:25ч.


DSC_0015-1

„Докато Бойко Борисов се снимаше и се целуваше със западни политици, всички големи инфраструктурни проекти ни заобиколиха. Трети път обещава, че до две години магистралата „Русе – Велико Търново“ ще е готова. От 2012г. досега той обещава преди избори, за да ги спечели, и после нищо от това не се случва. Ето, онзи ден обеща и мост над р.Дунав до Свищов“, каза пред жителите на град Дебелец народният представител Весела Лечева.

„Последният слух, че БСП ще вдигне данъците със 70%, че ще уволни цялата администрация и ще назначи свои хора – не е верен. Не е вярно, че БСП е автор на фалшиви новини, защото ние казваме истината“, каза Лечева. Тя посочи, че тези спекулации са опит да се разколебаят хората и да не гласуват.

„Огромната част от българите са недоволни от това управление, защото го усещат по джоба си. Всеки ден преминават по разбити пътища и очакват да дойде и техния ред за ремонт. 26 май е възможност да покажат своя протестен вот“, каза Лечева. Според думите й ГЕРБ нарочно принизяват значението на изборите и ги превръщат в разговор за брюкселските заплати, а не за същностните политики.

Ако хората не гласуват, ще спечели статуквото, обясни тя и призова към висока избирателна активност.

В срещата участваха още народният представител Валентин Ламбев, областният председател на БСП-Велико Търново Петко Тюфекчиев, членът на НС на БСП Мариана Бояджиева, общинският съветник Ирена Стасинополу.

„Десницата служи на едрия капитал, тя няма интереси към обикновения човек. Битката е между твърдите привърженици, не бива да допуснем хората около нас да не гласуват“, каза Мариана Бояджиева.

„Ако сега не настъпи промяна, съществува опасност сегашната групировка да продължи още дълго да управлява. Иво Христов заяви тази теза и ми направи силно впечатление. Тези избори са важни за бъдещето на България. Промяната може да започне само при висок резултат и БСП да е първа политическа сила“, каза народният представител Валентин Ламбев.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Ева Майдел: Работим до 2030 г. всички млади за завършват средно образование и да са функционално грамотни

„Създадохме Образование България 2030 с конкретни цели – да подобрим качеството на образованието в България. Работим за това всички млади…

Затвори