Share

Весела Лечева изслуша проблемите на кметове и граждани в община Павликени

вторник, 16 май, 2017, 10:53ч.


18553200_1364553656957736_1155926868_o

Поредица от приемни в десетте общини започват народните представители от „БСП за България“. Първата от тях проведе Весела Лечева в Павликени. Тя участва в Деня на кмета в Общината, където изслуша проблемите на всички кметове на населени места, след което се срещна и с граждани.

Състоянието на републиканската пътна мрежа беше общият проблем, който местните управници споделиха. Те коментираха и субсидиите на земеделските производители и подчертаха, че няма средства по програмите за временна заетост, което не им позволява да наемат хора.
За състоянието на каналите на „Напоителни системи“ кметовете предложиха да се въведе мелиоративна такса към всеки земеделски производител.

От своя страна кметът на Община Павликени инж.Емануил Манолов постави на дневен ред темата за изграждането на околовръстния път на Павликени, проекти за който има от 80-те години. Градоначалникът подчерта и проблема с увеличаващите се популации на бездомни кучета и недостатъчният финансов ресурс, който общините имат за справяне с тях. Инж.Манолов сподели и идеята за военните паметници ежегодно да се определя по списък до кое ниво държавата ще осигури необходимите средства за поддръжката им.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Най-добрите огнеборци от 4 области мериха сили на зонален турнир по пожаро-приложен спорт в Свищов

На 12 май 2017 в гр. Свищов се проведе зонален турнир по пожаро-приложен спорт, в който мериха сили най-добрите огнеборци…

Затвори