Share

Великотърновци вече могат да плащат местните данъци и такса смет

сряда, 6 Февр., 2019, 12:38ч.


т1

Жителите на Велико Търново и населените места от общината вече могат да заплащат местните данъци и таксата за битови отпадъци за 2019 г. Ставките за налога върху недвижими имоти и таксата за битови отпадъци остават без промяна.

Съобщения за дължимите суми ще бъдат изпратени в законоустановения срок, който е до началото на март.

Вноските могат да бъдат платени на две части – до 30 юни и до 31 октомври.

5% е отстъпката, ако данъците върху сградите и върху превозните средства бъдат платени в целия им размер до 30 април. За такса „Смет“ облекчението е 10%.

Без промяна остават местата, където жителите на Велико Търново и населените места могат да заплатят местните си данъци и такси: централен офис на Общинска данъчна служба, който се намира на ул. „Христо Караминков” №19; изнесен център в Мол Велико Търново – ул. „Оборище” №18; изнесен офис в кв. „Чолаковци” – СОУ „Владимир Комаров”, ул. „Бяла Бона” №9. Плащания се приемат също на касите на „Изипей” и Банка ДСК, чрез пощенски запис и по банков път. Информация за банковите сметки може да бъде намерена на сайта на Община Велико Търново.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Нейко Генчев: „В. Търново трябва да заеме своето достойно място като исторически и духовен център не само в България, а и в Европа“

Нейко Генчев – общински съветник във Великотърновския общински съвет, собственик на издателство „Фабер“, председател на Институт за приложна музеология: „Велико…

Затвори