Share

Великотърновските социалисти искат Корнелия Нинова да оттегли оставката си

сряда, 12 юни, 2019, 17:01ч.


DSC06795

Изпратиха позиция до 49 Конгрес на партията

Общинският партиен съвет на БСП прие позиция, с която настоява Корнелия Нинова да оттегли оставката си като председател на Националния съвет на партията. Социалистите от старата столица подкрепиха текста, който ще бъде изпратена лично до Корнелия Нинова и до 49-я Конгрес на БСП, който предстои в края на седмицата.

Текстът беше гласуван на заседание на Пленума на 10-ти юни, като в него ясно се посочва подкрепата на местното ръководство към Нинова.

„Днес никой не може аргументирано да оспори, че за трите години от мандата на председателя Корнелия Нинова и силно подновения екип на настоящото ръководство постигнатите резултати са значими. Убедени сме, че за да направим заедно следващата крачка напред – разширяване влиянието на БСП в местната власт – Председателя  Корнелия Нинова трябва да направи крачка назад и да оттегли своята оставка“, категорични са в позицията си великотърновските социалисти.

По време на заседанието беше направен и анализ за изминалите избори за Европейски парламент, като ръководството на партията отчете значително увеличение на електоралната подкрепа.

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Продължава отводняването на дворове в Хотница, Даниел Панов ръководи на място дейностите

70 литра на квадратен метър са се изсипали над великотърновското село Хотница за 40 минути снощи. Продължава отводняването на засегнатите…

Затвори