Share

Васи Василева от студио „Румина“ с нова награда от музикален конкурс

петък, 11 Авг., 2017, 16:22ч.


vasi vasileva_bs

Василена Василева (11 г.), възпитаник на студио „Румина“ при Военен клуб В. Търново, се завърна с трета награда от първото издание на най-новия конкурс  за млади таланти на музикалната карта на България – „Музикален импулс“, проведен в гр. Бургас. Организатор на събитието бе Арт център „Точно време“, който тази година празнува своя 20-ти рожден ден.

Васи се състезава в трета възрастова група в конкуренция с 34 свои връстници и спечеленото трето място е добър атестат за младата великотърновка, която беше и единствената представителка на студио „Румина“ на сцената в Бургас. Тя се представи с песните „Влюбеният джаз от репертоара на Лили Иванова и „Обернитесь“ на руската звезда Григорий Лепс.

В конкурса „Музикален импулс“ се включиха над 110 талантливи участници на възраст до 21 години, представители на повече от 30 вокални школи от 18 града на България. Председател на журито, оценяващо младите таланти, бе композиторът Хайгашод Агасян, а сред членовете – певицата Нора Караиванова, композиторът Красимир Милетков, Наско Стоянов  от БГ радио и др.

Гала концертът на първия „Музикален импулс“ се проведе в известния летен театър на гр. Бургас и завърши с юбилейния концерт “ТОЧНО на ВРЕМЕ – 20 години са повод за едно ново начало” с участието на бивши и настоящи възпитаници на формация „Точно време“.

сн. личен архив студио „Румина“

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Ремонтите на “Ивайло” приключиха, готов е за мача

Подписан е договорът за поставяне на осветлението Приключи ремонтът на съблекалнята от северната част на стадион „Ивайло“, която се ползва…

Затвори