Share

В Свищов гордо се развяха нови трибагреници над всички училища и детски градини

четвъртък, 15 Сеп., 2016, 13:49ч.


17

На 15 септември 2016 година в 9 часа, с издигане на националния флаг бе открита новата учебна година за десет училища на територията на община Свищов. Освен в училищата, на този ден учебната година започва и за малчуганите в детските градини.

По този повод, всички училища и детски градини получиха от Общината по един нов национален трибагреник, който развяха гордо под звуците на химна на Република България. Особено отношение имаше към най-малките ученици, които за първи път пристъпиха през прага на своите училища. Подарък и специален поздравителен адрес от кмета на Общината Генчо Генчев, получи всеки първокласник.

Общинското ръководство на Община Свищов изрази своето уважение към празника с присъствие във всички общински и държавни училища на откриването на учебната година. С празнични слова, много цветя и усмивки неусетно премина първият учебен ден, оставяйки във всеки топъл спомен и надежда за бъдещи успехи.

 

1
На добър час, мили ученици!

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Свищовски полицаи намериха и иззеха амфетамин

Вчера в крайдунавския град при извършена проверка на лек автомобил "Форд Фиеста", управляван от 52-годишен водач и пътник – 29-годишния…

Затвори