Share

В СУ «Н. Катранов» (Свищов) проведоха открит урок, посветен на Иван Вазов

вторник, 23 ян., 2018, 21:02ч.


20180123_140743

По покана на училищния преподавател Маргарита Петрова, зам.-кметът Анелия Димитрова присъства на открит урок, посветен на Патриарха на българската литература Иван Вазов. По време на урока, който премина във вид на състезание, учениците от VII «б» клас показаха много добра подготовка и отлични знания за живота и творчеството на бележития български писател. Часовете, в които учениците се занимават с допълнително изучаване на български език и литература са част от проект «Твоят час» и значително повишават подготовката им за външно оценяване.

Заместник-кметът Анелия Димитрова остана впечатлена от подхода на учителката към нейните учениците и ги поздрави за чудесното представяне. От името на общинското ръководство тя подари на всяко дете книга от български автор, а за целия клас – книжки и календар на община Свищов, в които са описани фактите, които правят Свищов – градът на първите.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Влагат 750 000 лева в благоустройство на населените места край В. Търново

750 000 лева ще бъдат вложени през новата година в благоустрояването на населените места в община Велико Търново. За поредна година...

Затвори