Share

В Ореш се проведе V-ят международен турнир по футбол „Марга Аурея“

понеделник, 23 Юли, 2018, 14:50ч.


      Отборът на „Стрела“ – Ореш е тазгодишният победител в международния турнир

За пета поредна година кметството на село Ореш и местният футболен отбор „Стрела“ организираха провеждането на Международен турнир по футбол „Марга Аурея“. Във футболната надпревара взеха участие отбори от две страни и четири населени места. Турнирът се проведе в два поредни дни, а на финала мериха сили отборът на домакините от Ореш и побратименото румънско село Стар Бешенов. Тази година отборът на „Стрела“ – Ореш показа категорично надмощие с 4:0 над миналогодишния победител „Победа“ – Стар Бешенов и зае първото място в петото издание на международния турнир. За третото място, в оспорван мач се съревноваваха отборите на „Гигант“ – Белене и „Бенковски“ – Българско Сливово, като крайният резултата от двубоя бе 4:3 в полза на „Бенковски“.

Всички победители в V-я международен турнир по футбол „Марга Аурея“ бяха наградени от кмета на община Свищов Генчо Генчев с медали и купи, а индивидуални отличия бяха връчени за „Отлично съдийство“, „Най-добър футболист“, „Най-добър вратар“, Най-добър защитник“ и „Голмайстор на турнира“. Кметът на село Ореш Любомир Иронов беше подготвил и една специална награда за Георги Наков от „Победа“ – Стар Бешенов, която румънският футболист получи за участието си във всичките пет турнира до сега и представянето му на много добро ниво във всеки един от тях.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Актрисата Албена Михова излиза на Царевец като Мадам Злата в „Криворазбраната цивилизация”

Ролята на Мадам Злата в мюзикъла „Криворазбраната цивилизация” репетира усилено актрисата Албена Михова. Любимката от телевизионния екран за първи път…

Затвори