Share

В Лясковец абитуриентите минават по килима в неделя

сряда, 11 май, 2016, 15:22ч.


БАЛ

Община Лясковец и ръководството на СОУ „Максим Райкович” организират на 15 май 2016 година от 18:30 часа на площад „Възраждане” в града, на откритата сцена пред читалището, официална церемония по изпращане на випуск 2016. Д-р Гецова – кмет на община Лясковец ще приветства завършващите училище дванадесетокласници, разпределени в две паралелки – общо 43-ма абитуриенти, приключващи обучението си в лясковската гимназия.

След приветствията на кмета, директорът на СОУ „Максим Райкович” Даниела Арабаджиева също ще поздрави младите хора с успешното приключване на учебния процес. Класните ръководители, изпращащи випуск 2016 са Вася Николова и Марина Костадинова, които също ще се сбогуват със своите възпитаници пред обществеността.

За времето от 17:30 до 20:00 часа, докато трае церемонията, ще бъде спряно движението на МПС по главната улица „Трети март”, пл. „Възраждане” и „Манастирска”. Гражданите и гостите на града, ще имат възможност да се насладят на специалната празнична церемония и да наблюдават дефилиращите момичета и момчета.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Светльо Витков с концерт в бар Rocka Rolla

Популярният пънк и рок певец и вокалист на групата “Светльо & The Legends” Светослав Витков ще изнесе концерт във Велико…

Затвори