Share

В Художествената галерия се проведе вълнуваща среща с Нидал Алгафари

четвъртък, 28 Апр., 2016, 15:05ч.


3

Специалният гост беше посрещнат в Гербовата зала на Община Свищов, където проведе среща с медиите и сподели какво го е вдъхновило за написването на книгите му. Румяна Кузева поднесе подарък от името на кмета Генчев и благодари за идването му в Свищов, което е израз на отношение към свищовската общественост.

След като впечатли медиите със своето сладкодумие, Нидал Алгафари се отправи към Художествената галерия, където беше официалното представяне на книгите му. Първите две части: «Боже, защо господ лъже?» и «Аллах, милост нямаш ли?» от трилогията му, бяха представени по много увлекателен начин от Връбка Попова. Тя умело успя да предаде моменти от книгите, които изпалниха присъстващите с вълнуващи емоции и желание да разтворят страниците им.

Връбка Попова подчерта, че е забележителен огромния обем полезна информация, която има в книгите и увлекателният начин, по който е поднесена на читателя. Г-н Алгафари сподели, че се радва на отношението към него и интереса към книгите му. Той благодари на кмета на община Свищов, на Дирекция «Култура и културно наследство», Отдел «Образование» и своите приятели Лора Крумова и Вера Блажева, за възможността да представи произведенията си пред свищовските читатели.

В края на срещата Нидал Алгафари загатна, че в последната част от трилогията му, читателите постепенно ще стигнат до заключението, че всеки един от нас е част от Бога и Богът е във всеки от нас. Такова е и заглавието на последната книга – «Аз съм Богът».

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
През април са почистени 19,5 декара незаконни сметища на територията на В. Търново

В изпълнение на политиките си по опазване на околната среда и устойчиво развитие през месец април на територията на град…

Затвори