Share

В Горна Оряховица бе отбелязан Международният ден на възрастните хора, на музиката и поезията

вторник, 1 окт., 2019, 12:29ч.


DSC_0015

Над 200 изпълнители взеха участие в прегледа на самодейните състави при клубовете на пенсионера в Община Горна Оряховица. Песенният празник премина под знака на Международния ден на възрастните хора и Деня на музиката и поезията, които отбелязваме на 1 октомври.

На открита сцена пред Художествена галерия „Недялко Каранешев“ се представиха певчески формации с изпълнения в различни жанрове – стари градски песни, обработен и изворен фолклор и популярни песни.

Възрастните хора бяха поздравени и от изпълняващата длъжността кмет на Общината инж. Деница Коева. Изразявам своето уважение и преклонение пред житейския Ви опит и пред Вашата мъдрост. Днес е ден, в който всички изказваме своята почит и уважение към Вашия труд и Вашите усилия да бъдете полезни на обществото и семейството. Нека бодрият дух и светлата вяра не Ви напускат никога, пожела на всички присъстващи в празничния ден инж. Деница Коева.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
ПРОФИ КРЕДИТ България откри нов кол център във Велико Търново

Разположен върху три хълма - Царевец, Трапезица и Света Гора, Велико Търново е един от най-красивите градове в страната и...

Затвори