Share

Уволниха директорката на ДГ “Бодра смяна”!

четвъртък, 26 Юли, 2018, 12:14ч.


gorna

Процедурата по налагане на дисциплинарно наказание на директора на ДГ „Бодра смяна“ Жанета Иванова –Атанасова приключи с налагане на дисциплинарно наказание уволнение. Връчена е заповед на кмета на Община Горна Оряховица, по силата на която е прекратено трудовото правоотношение.

Кметът на Община Горна Оряховица е преценил, че следва налагане на най-тежкото наказание, тъй като директорът на детската градина не е осигурила безопасни и здравословни условия за отглеждане, възпитание и обучение на децата, в резултат на което необезопасен шкаф е паднал върху 4-годишно дете и му е причинил множество травматични увреждания.

Директорът на детската градина не е предприел мерки за извикване на Спешна медицинска помощ, прехвърляйки отговорността на родителите на детето. Директорът не е уведомил за тежкия инцидент в спешен порядък Регионално управление на образованието – Велико Търново и Община Горна Оряховица.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Министър Нанков инспектира ремонта на пътя през Арбанаси, открива го на 14 август

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков заедно с председателя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов и кметовете на…

Затвори