Share

Утре от 13 часа ще започне поклонението пред паметта на Шарков в Лясковец

понеделник, 13 Мар., 2017, 13:54ч.


188x160

На 14 март 2017 година се навършват три години от трагичния инцидент, при който загина полицая Емил Шарков по време на специализирана полицейска акция в Лясковец. Рискувайки живота си, той защити колегите си, жителите на Лясковец и най-вече възпитаниците на училище „Максим Райкович”.

Общинското ръководство и ръководството на СУ „М. Райкович” информират жителите на град Лясковец, че утре, на 14 март 2017 година от 13:00 часа, ще бъде почетена паметта на загиналия Емил Шарков. Първоначално бе обявено поклонението да започне в 12:00 часа, но началния час на събитието се променя за 13:00 часа.

Ще бъде отслужена панихида на плочата на загиналия, която бе открита преди две години и която се намира пред корпус І на училището.

За тригодишнината от кончината на Емил Шарков пристига и министъра на вътрешните работи, колегите и семейството му, приятели и негови близки.  Пред корпус І на училището ще се съберат и много ученици, общинското ръководство на Лясковец, както и граждани, желаещи да поднесат цветя в знак на почит и уважение към героя.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Спипаха двама бракониери с рибарски мрежи, надуваема лодка и 20 кг. риба в кола

Бракониери, установиха служители на полицейското управление в П. Тръмбеш. В неделя в 04,10 ч. при провеждане на специализирана полицейска операция…

Затвори