Share

Ученическата театрална сцена „Малкият принц” се проведе за 16-ти пореден път в Свищов

сряда, 17 май, 2017, 18:21ч.


3

Празникът, организиран от община Свищов и Първо българско народно читалище „Еленка и Кирил Д. Аврамови – 1856″, започна в 14.00 ч. на Камерната сцена при Първо българско читалище. Десет групи от почти всички детски градини и училища взеха участие и се изявиха с уникални представления. Веселото и пъстро настроение се усещаше през целия следобед, в препълнената зала.

От няколко години събитието няма конкурсен характер, но има регламент, който се спазва стриктно. Според него, в театралната сцена могат да участват изпълнители до VIII клас и продължителността на изпълненията, които нямат жанрово ограничение, не трябва да надвишава 15 минути. Участието в театралната сцена „Малкият принц” донесе на всяка театрална група много хубави емоции, куп награди и удовлетворение от доброто представяне. Организаторите се бяха погрижили всички групи да получат вкусна торта, грамота за участие, плакет изобразяващ Малкият принц и едноименната книжка на Антоан дьо Сент-Екзюпери.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Станислава Стоянова: Държавното финансиране за ин-витро процедури вече ще е безлимитно

В телефонен разговор народният представител лично информира жена, споделила такъв проблем по време на приемна Пореден ангажимент, поет от ГЕРБ…

Затвори