Share

Туристически информационен център – Свищов представи възможностите за туризъм в общината на „Ваканция и Спа Експо“ 2019

събота, 23 Февр., 2019, 11:55ч.


6

Туристически информационен център – Свищов все участие в престижния туристически форум „Ваканция и Спа Експо“, който се проведе от 14 до 16 февруари в град София. Министърът на туризма Николина Ангелкова присъства на откриването на  изложението, като заяви категоричната подкрепа от страна на правителството и екипа на Министерството на туризма  за разкриване на огромния туристически потенциал на България и специфичните продукти на регионите. След официалното откриване тя посети щандовете на българските изложители и разговаря с тях.

С представените възможности за културно-исторически и поклоннически туризъм, щандът на община Свищов предизвика интереса на български и чуждестранни туроператори, екскурзоводи и туристи, както и на редица училища, пенсионерски клубове и семейства, сподели екипът на ТИЦ – Свищов. Щандът на община Свищов е бил посетен и от телевизионния водещ Ники Кънчев, и известния танцьор Памбос Агапиу.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
„Светият път“ на България започва от Велико Търново

„Светият път“ на България ще започне от Велико Търново. От Старата столица това лято ще тръгне национален поклоннически поход, който…

Затвори