Share

Цветомир Бояджиев стана управител на “Царевград Търнов”

петък, 20 юли, 2012, 12:15ч.


Цветомир Бояджиев e новият управител на Общинската агенция по туризъм „Царевград Търнов” ЕООД. Той бе утвърден за мястото с 30 гласа „за” на заседание на Общинския съвет в старата столица. Бояджиев спечели конкурса за управленското място миналата седмица, като разработи 3-годишна бизнес програма за дружеството. На финалния кръг пред изпитната комисия, председателствана от заместник-финансовия кмет Снежана Данева, той единствен от кандидатите направи презентация. Разработката му беше на тема “Развитие на културния туризъм – Велико Търново – водеща туристическа дестинация”.

Цветомир Бояджиев е от основателите на “Царевград Търнов” преди 10 години. След спечелване на конкурс работи и в представителството на Европейската комисия в България.

36-годишният Бояджиев е от Велико Търново. Завършил е „Икономика и управление на кооперациите” в УНСС. Има три години стаж в общинското дружество. Женен, с две деца. Той е и зам.-председател на Фенклуб “Етър” в старата столица.

Развитие на Самоводската чаршия, подобряване на рекламата на аудио-визуалния спектакъл „Звук и светлина” и разширяване на събитията в културния календар на общината, са само част от амбициозните проекти на Цветомир Бояджиев, записани в тригодишна бизнеспрограма „Развитие на културния туризъм – Велико Търново – водеща туристическа дестинация”.

Бояджиев поема управлението на фирмата от 1 август за срок от три години.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Общината поема управлението на Царевец

Община В. Търново ще поеме управлението на крепостта “Царевец” за срок от 10 години. Съгласие за това дадоха вчера общинските...

Затвори