Share

Цветанов в Г. Оряховица: Младите са бъдещето и заслужават да подкрепяме мечтите им

вторник, 30 май, 2017, 09:19ч.


WhatsApp Image 2017-05-29 at 19.57.52
„350 ученици са завършили средното си образование в Горна Оряховица тази година. Абитуриентите и всички млади хора са бъдещето и те заслужават да ги подкрепяме, когато следват своите мечти“. Това каза председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, пред препълнения горнооряховски парк „Градска градина“, където бе кулминацията от честванията на празника на града, отбелязван на 29 май.

В официалното си обръщение към жителите и гостите на Г. Оряховица Цветанов бе категоричен, че и занапред, заедно с колегите му в ГЕРБ ще работят, така че да помагат на кмета инж. Добромир Добрев. „Ето сега предстои 20 млн. лева да се инвестират в обновлението на града. Благодаря на Добромир Добрев, на областния кмет Даниел Панов, на областния управител и разбира се на колегата ми от ПГ на ГЕРБ инж. Клавдия Ганчева, като ви благодаря за силната подкрепа която й давате”, каза още Цветанов.

WhatsApp Image 2017-05-29 at 20.12.14

Заедно с великотърновския кмет и областен координатор на ГЕРБ Даниел Панов, с депутата инж. Клавдия Ганчева, с областния управител проф. Любомира Попова, домакина Добромир Добрев и представители на местната власт, той разговаря със стотици жители и гости на Г. Оряховица, стекли се в „Градската градина“ за празничния концерт.

При разговорите си с граждани, Цветан Цветанов, който е избран от Великотърновския район бе категоричен, че с далновидната държавна подкрепа, с инициативността на местната власт и с европейската солидарност, и занапред в Г. Оряховица успешно ще се реализират проекти, за да има още по-добра инфраструктура, по-добра бизнес среда, повече възможности за младите хора. Председателят на най-голямата парламентарна група пожела на кмета на Г. Оряховица инж. Добромир Добрев да запази мащабното си и модерно мислене, да поддържа престижа и авторитета на града и все така, заедно със своя екип, да влага цялата си енергия в ползотворна работа.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново | Автосервиз във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Директорът на ОДМВР – В. Търново Димитър Машов с приемна в Свищов

Директорът на ОДМВР – Велико Търново старши комисар Димитър Машов, гл. инспектор Момчил Златев – началник на РУ гр. Свищов…

Затвори