Share

Цветан Цветанов бе официален гост на празника на Лясковец

петък, 30 юни, 2017, 11:02ч.


19466626_1301073970009438_7806571111978567301_o

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов бе официален гост на тържественото честване по случай празника на Лясковец. “Щастлив съм, че на Петровден съм в Лясковец, за да отбележа празника на града, заедно с кмета д-р Ивелина
Гецова, председателя на Общинския съвет Даниела Арабаджиева и всички местни жители. От името на ПГ на ГЕРБ ви уверявам, че винаги ще сме протегната ръка към вас. Честит празник на Лясковец! И честито на всички именници”, заяви той.

На събитието присъстваха министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, великотърновският кмет и председател на НСОРБ Даниел Панов, народният представител от ГЕРБ инж. Клавдия Ганчева, кметове и председатели на съвети от другите общини в региона.

Цветан Цветанов присъства и на тъpжecтвeнaтa cecия нa Общинcкия cъвeт и нaгpaждaвaнето нa зacлyжилитe гpaждaни и oтличeнитe ляcкoвcки дeцa. “Много съм щастлив от това, че има толкова талантливи деца, защото те дават добрата перспектива за бъдещето на Лясковец”, каза зам.-председателят на ГЕРБ. Цветанов призова присъстващите да бъдат позитивно настроени. “Нека в този празничен ден да сме с протегната ръка, да изслушваме всички мнения, дори и да са различни от нашите”, посочи още той.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Лясковец отпразнува Петровден

Официалният празник на град Лясковец Петровден започна с литургия по случай храмовия празник на манастира „Св. Св. Петър и Павел”…

Затвори