Share

ЦСРИ с щанд с над 2000 ръчно изработени мартеници в Свищов

четвъртък, 23 Февр., 2017, 18:11ч.


1

И тази година Центърът за социална рехабилитация и интеграция ще се включи в мартенския базар с многообразие от мартеници, изработени от потребителите на Центъра. Мартениците са направени от хората с увреждания с много любов и старание, като тяхното изработване е започнало от началото на януари 2017 г. Щандът ще е разположен в градинката на площад ,,Свобода”, в близост до паметника на Свободата и всеки ден ще бъде достъпен за хората, които искат да го посетят.

Мартениците са ръчно изработени от потребителите на социалната услуга и ще бъдат изложени от 24.02.2017 г. до 01.03.2017 г., от 9.00 до 18.00 часа.    На щанда на ЦСРИ ще продават доброволци и екипът от специалисти на Центъра, а при закупуването на мартеничка от там, всеки ще получи календарче с логото  и информационна брошура за работата в услугата и предлаганите дейности.

Със събраните средства от продадените мартеници ще бъдат закупени нови материали, пособия и уреди за работа в Центъра. Новите придобивки ще подпомогнат развитието на социалната услуга и благосъстоянието на лицата с дефицити – потребители на ЦСРИ.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
1.5 млн.лв. бюджетът на “Локомотив”, местният бизнес изцяло зад клуба

Местният бизнес в Горна Оряховица стои зад футболния „Локомотив“ и ръководството му. Това стана ясно по време на вечеря, дадена…

Затвори