Share

Центърът за лица с деменция в село Овча могила отпразнува своя първи рожден ден

сряда, 4 Юли, 2018, 16:05ч.


7

На 29.06.2018 година Центърът за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с деменция в село Овча могила отпразнува първия си рожден ден. Директорът на ЦНСТПЛД Данчо Кръстев поздрави потребителите и колектива за работата през изминалата една година и благодари на всички присъстващи за подкрепата, която оказват на центъра. Гости на тържеството бяха заместник-кметът на община Свищов Анелия Димитрова, кметът на село Овча могила Нели Великова, ръководителят на общинска служба “Социални дейности” Анелия Димитрова, Милена Илиева – директор ДСП, директори и служители на социалните услуги в община Свищов. Официални гости на празника бяха и представителите на “Ротари Клуб” гр. Свищов – Марияна Иванова и инж. Иван Тодоров. На празника присъстваха и близки на потребителите, които заедно с тях споделиха празничния ден.

Като на всеки празник потребителите получиха подаръци от община Свищов и “Ротари клуб” гр. Свищов, а от кмета на Свищов Генчо Генчев бе изчетен поздравителен адрес към потребителите, ръководството и персонала на ЦНСТПЛД. Честта да духне свещичката на тортата се падна на първата потребителка на центъра – Иванка Иванова. За празничната атмосфера се погрижиха децата от ЦДГ “Радост” с. Овча могила, детският хор, и танцов състав към НЧ “Съзнателност-1899” с. Овча могила.

Ръководството на ЦНСТПЛД благодари на всички благодетели подпомогнали за доброто протичане на празника!

По информация на ЦНСТПЛД – с. Овча могила

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
В Брюксел Даниел Панов призова за насърчаване на екопроектите на градовете

В белгийската столица Брюксел кметът на Велико Търново и председател на Националното сдружение на общините Даниел Панов призова за насърчаване…

Затвори