Share

Царевец посреща туристи на Нова година, награда за първия посетител в 12 ч. на 1 януари

петък, 28 Дек., 2018, 14:28ч.


tsarevets-zima

Крепостта Царевец във Велико Търново ще посреща туристи в първия ден на новата 2019-та година. Архитектурно-музейният резерват ще е отворен за посещения от 12,00 до 17,00 часа.

Първият посетител ще бъде официално посрещнат в 12,00 часа и ще получи като подарък музейна литература, а при обиколката си на историческата забележителност ще бъде придружен от екскурзовод.

Жителите и гостите на Велико Търново могат да разгледат  Царевец и в последния ден на тази година, 31 декември, от 9,00 до 13,00 часа.

Крепостта Царевец е най-посещаваният исторически обект в страната и единствения музей, който работи 365 дни в годината. Само в първия ден на изминалата година архитектурно-музейният резерват бе разгледан от 1038 туристи, от които  806 българи и 232-ма чужденци.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Ева Майдел: „Трябва да говорим за опасностите в интернет, за да осигурим по-добра превенция в борбата с киберпрестъпленията“

„Повишаването на обществената осведоменост по проблемите на киберсигурността е от изключително значение за осигуряването на по-безопасно поведение в онлайн пространството.…

Затвори