Share

Три медала за Карате клуб “Академик” от международен турнир

понеделник, 21 Ное., 2016, 16:42ч.


15085531_10211391404091848_8070812192730873948_n

Четирима състезатели по киокушин карате представиха град Свищов и СКК „Академик“ на тазгодишното издание на Международния турнир за купа “Шумен”, което се проведе на 22.11.2016 г. в град Шумен.

В състезанието участваха около 300 състезатели по киокушин карате от България, Сърбия и Беларус.

Каратистите на Спортен карате клуб „Академик“, които се впуснаха в двубоите за престижните отличия в най-твърдия боен стил карате, добавиха в колекцията си от състезателни трофей още няколко отличия.

Ирон Равелов се представи на много високо ниво и достигна до финалния кръг на състезанието при юноши старша възраст. Това му донесе сребърното отличие.

При 10 годишните момчета със сребро се окичи и Любомир Любенов, а Георги Николаев заслужи бронзовото отличие. Любомир и Георги спечелиха всичките си двубои с “ипон” (пълна победа), благодарение на поредица от впечатляващи ритници.

Състезателят Станислав Йорданов също показа добро владеене на техниките и състезателните правила на киокушин карате въпреки, че битките му не бяха възнаградени с медал.

Треньорът от Свищов – сенпай Митко Божанов за поредно състезание беше съдия и отговаряше за определяне на правилните победители и гарантиране на честни битки по време на двубоите.

След успешното представяна в това състезание, каратистите на „Академик“ продължават с подготовката си за следващите мероприятия, организирани от Българска карате киокушин федерация (БККФ).

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново | Автосервиз във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Европейска седмица за намаляване на отпадъците в Свищов

От 19 до 27 ноември 2016 г. на Европейската седмица за намаляване на отпадъците (EСНО) се завръща за още една…

Затвори