Share

TianDe – “Небесно съвършенство”

сряда, 16 Дек., 2015, 16:25ч.


IMG_4002

Адрес и контакти:

Велико Търново, СЦ TIANDE , бул. “България” № 8

тел. 0896 737272 , Вероника Баракова

Сервизният център на компания TianDe във Велико Търново се намира на бул. “България” № 8. Заповядайте при нас, за да се потопите в света на TianDe!
При нас получавате коректно отношение, компетентно мнение и консултация, както и възможността да тествате продукти (при предварително записване). Запишете се да научите за безкрайните възможности на източната философия за здравето и красотата на тел. 0896737272.
advertising_custom

Ние носим здраве и красота на хората, ползващи нашите продукти, както и успех на тези, които работят в екипа ни. Нашият девиз е “Лесно е да си щастлив”.

TianDe е руска козметична компания, основана през 2007 г. Нейните продукти се произвеждат в държавни китайски предприятия, а в технологиите се следват рецептите на древни лечители.

В състава на продуктите на компанията се включват екстракти от растения и билки, отглеждани в екологично чисти райони в Китай, Тибет и Алтай и събирани от специално обучени хора в строго определено време – според лунния календар.  Дори водата, използвана в козметиката, е извлечена от минерални извори, както и от морските глъбини. Пречистена е с помощта на мембранна технология – процес, в хода на който водата се обогатява с микроелементите, включени в козметичните продукти.

Продукцията е изцяло произведена в съответствие с международните стандарти и сертификати за качество по ISO 9001 и GMP (GMP стандартът изисква 20 000 теста на всяка една билка, която участва в състава на продуктите на TianDe). Лечебната козметика е коктейл от билки и натурални екстракти от женшен, жожоба, бамбук, сребро, змийска мас и др., използват се китайски рецепти на древни лечители от преди 5000 години.

Тази лечебна колекция от козметични продукти, създадени въз основа на хилядолетно изпитаните рецепти на източната медицина, е изцяло на BIO основа и е произведена с помощта на най-съвременните технологии.

КОЗМЕЦЕВТИКА

Терминът козмецевтика, отдавна познат на козметолозите, с е появил в резултат от съчетаването на думите “козметика” и “фармацевтика”. Козмецевтични се наричат средствата, които са способни не само да ликвидират различните естетически недостатъци на кожата, но и да въздействат на причината за тяхното възникване.

=

БИЗНЕС

Допълнителен доход.

Личностно развитие.

Финансова независимост.

Собствен международен бизнес.

Да помагам на хората.

Възможност за изява.

1615053_994516190590336_786693193_n

Към кое се стремите вие? Станете част от нашия екип и осъществете целите си.

Защо да изберете нас? Ние сме амбициозен, мотивиран, позитивен, сплотен екип. Успеха на нашите партньори е нашата цел!

 

IMG_3986-2

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Наградиха най-добрите млади играчи на Северозападна България

За втора поредна година най-добри млади футболисти и треньори в Северозападна България получиха заслужено признание. Те бяха наградени по инициатива…

Затвори