Share

Частично ремонтират улици в центъра на Велико Търново

четвъртък, 13 Юли, 2017, 15:02ч.


PR

Предстои основна реконструкция на ул. „Васил Левски“

Няколко улици в централната част на Велико Търново ще бъдат частично ремонтирани. Дейности по настилките са етап от текущото възстановяване на участъци от градската пътна мрежа.

В петъчния ден (14 юли) машините и екипите на фирмата изпълнител ще работят по улиците „Цар Освободител“ и „Цанко Церковски“. От 8,30 ч. движението по тези отсечки ще бъде ограничено, а водачите следва да се съобразяват с пътните знаци. Дейностите ще приключат до следобедните часове.

В началото на следващата седмица ще бъде извършен текущ ремонт на настилката по улица „Бузлуджа“, в участъка от т.нар. Стара болница до Американски колеж „Аркус“.

През последните два дни бяха възстановени компрометираните участъци по улица „Велики Преслав“ и в района на областната болница, а днес машините работят в квартал „Колю Фичето“. Община Велико Търново изиска от дружеството „ВиК Йовковци“ ООД спешно възстановяване на засегната част от улица „Мармарлийска“, в района на ОУ „Св. Патриарх Евтимий“.

Предстои цялостно преасфалтиране на улица „Васил Левски“, по цялата й дължина от площад „Майка България“ до студентския стол. Реконструкцията ще започне на 24 юли. Подробности относно графика на дейностите, обходните маршрути и организацията на движението ще бъдат оповестени допълнително.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Явор Божанков в Долна Оряховица: „Работниците да бъдат на първо място при удовлетворяване на вземанията“

„Работниците да бъдат на първо място при удовлетворяване на вземанията. Това сме внесли като промяна в Граждански процесуалния кодекс, за…

Затвори