Share

Свищов отбеляза патронния празник на СА „Д. А. Ценов“

четвъртък, 8 Ное., 2018, 15:16ч.


8

На 8 ноември в Свищов се проведе тържествена церемония по повод патронния празник на  СА „Д. А. Ценов“. Събитието беше отбелязано с тържествен церемониал по поднасяне на цветя през паметника на Дарителя и шествие с поклонение пред гроба на Димитър Апостолов Ценов.

По покана на Ректора на Стопанска академия доц. д-р Иван Марчевски, на патронния празник на Свищовската академия присъстваха заместник-кметът на община Свищов Борислав Замфиров, председателят на ОбС – Свищов д-р Кристиян Кирилов, секретарят на Общината Любомира Петрова и директорът на дирекция „Култура и културно наследство“ Росен Маринов.

В израз на дълбок поклон пред щедрото и благородно дело на Дарителя, представителите на общината поднесоха венец и цветя пред паметника и гроба на достойния българин.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново | Автодиагностика във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
ОИЦ – В. Търново започва серия от информационни събития в региона

От 12 до 20 ноември 2018 г. Областен информационен център (ОИЦ) – Велико Търново ще проведе в общините от Великотърновска…

Затвори