Share

Световни оперни звезди пеят в Горна Оряховица по повод 90-годишнината на великия Николай Гяуров

четвъртък, 21 Февр., 2019, 21:43ч.


operen_koncert

Две имена от световните оперни сцени – басът Орлин Анастасов и баритонът Венцеслав Анастасов ще гостуват в Горна Оряховица на 18 март. Концертът им е артистичен реверанс към един от най-великите български гласове – звездният Николай Гяуров. Тази година се навършват 90 г. от рождението му. Концертът на братя Атанасови, самите те синове на именити русенски оперни солисти, е посветен на великия оперен певец. Към тях ще се присъедини още един бас – Емил Желев певец с интернационална кариера, който също е сред солистите на Русенска опера. На пиано ще акомпанира Евгени Желязков.Концертът, който ще започне от 18.30 ч. на сцената на НЧ „Напредък – 1869“ е посветен на ненадминатия бас Гяуров и е част от поредица артистични изяви, които ще се състоят през 2019 г.

Билети се продават на касата на читалището. Цени на билетите – 12.00 лв., 14.00 лв. и 16.00 лв. Пенсионери, учащи и групи ползват отстъпки.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Вижте кои улици затварят в неделя

Временна организация за движението на МПС в неделя Във връзка с подготовката и провеждането на футболна среща на стадион "Ивайло"…

Затвори