Share

Светлините на коледната ехла в Павликени запалиха кметът инж. Емануил Манолов и три деца

сряда, 16 Дек., 2015, 14:26ч.


12

Три деца от Павликени и кметът инж.Емануил Манолов запалиха светлините на коледната елха в града. Празничното дърво по традиция е на централния площад „Свобода“.

Дария Денчева, Ирен Сезгин и Тодор Тодоров застанаха редом до градоначалника при включването на празничната украса.

„Коледните и новогодишните дни носят в сърцата ни топлина и радост, както никой друг празник. Събираме се и заедно посрещаме Рождество и идващата нова година с надежди да ни донесат още по-добри дни, семейно щастие и благоденствие“, обърна се кметът към всички присъстващи. „Поглеждаме към изминалите 12 месеца, за да си спомним трудностите, които преодоляхме, напредъка, който постигнахме, личните си мечти, които осъществихме и надеждите, които се сбъднаха“, каза кметът и изброи големите успехи на 2015 година в града и общината, както и годишнините, които бяха отбелязани през изминалите 12 месеца.

Радостно настроение създадоха с изпълненията си децата от ЦДГ „8 март“, „Слънце“ и „Вяра, надежда, любов“, мажоретният състав и вокална група „Училищни звезди“ при ОУ „Св.Климент Охридски“, фолклорен ансамбъл „Люти чушлета“ и учениците от СОУ „Бачо Киро“.
Звездата на концерта беше великотърновката Албена Цачева, която тази година спечели „Наградата на кмета“ в четвъртото издание на песенния конкурс „Нека да е лято!.
Дядо Коледа и Снежанка по традиция дойдоха на площада при празнуващите, за да пожелаят весели коледни дни, а тържеството завърши с пищна заря и народни хора.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автосервиз във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Йоана Кирилова е „Спортист на годината“ в Павликени

Йоана Кирилова от СК Карате Киокушин е „Спортист на годината“ в Павликени. Така местният клуб по карате за втора поредна...

Затвори