Share

СУ „Вичо Грънчаров“ в Горна Оряховица чества патронен празник

петък, 3 май, 2019, 15:05ч.


DSC_0314

С голям концерт в НЧ „Напредък – 1869“, учениците от СУ „Вичо Грънчаров“ в Горна Оряховица честваха патронния празник на училището. Преди това учениците поднесоха цветя и се поклониха пред бюста на Вичо Грънчаров пред учебното заведение. Гости на празника бяха председателят на Общинския съвет Даниел Костадинов, заместник-кметовете Йорданка Кушева и Деница Коева, както и бивши директори, учители, ученици от училището, родители. Празника с колектива на СУ „Вичо Грънчаров“ споделиха още директори и учители от други горнооряховски училища.Поздрав към всички ученици, учители и гости отправи и директорът Нели Атанасова.

„В началото на учебната година обявихме, че тя ще бъде под надслов “Заедно можем“ В навечерието на края на учебната година, мога да кажа, че го доказахме“, каза Нели Атанасова. Тя благодари на Общината, за съдействието, чрез което през изминалата година училището е получило средства и е ремонтирало 17 класни стаи. Поздрав към всички присъстващи отправи и заместник-кметът Йорданка Кушева. Тя пожела на учениците да не ес плашат от трудностите, а напротив-те да ги мотивират за бъдещите им постижения и успехи. Йорданка Кушева връчи и поздравителен адрес от името на кмета на Общината инж. Добромир Добрев.

След тържествената част, честването продължи с голям концерт, който представи всички таланти на училището.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Фестивалът „Малкият принц“ събира във Велико Търново талантливи деца и младежи от цяла България

Във Велико Търново бе открит Националният фестивал за детско-юношеско театрално творчество „Малкият принц“. Събитието, организирано от Община Велико Търново и…

Затвори