Share

СУ „Цветан Радославов” отбеляза празнично 36-годишнината си

събота, 22 Апр., 2017, 09:55ч.


IMG_20170421_103008

СУ „Цветан Радославов” в Свищов отбеляза празнично 36-годишнината си. Тържеството започна под звуците на българския химн, чиито автор е патронът на учебното заведение Цветан Радославов. Празничната програма продължи с тържествено посрещане на знамето и приветствено слово от директорката Марияна Маркова.

„С успехите си, младите хора повишават авторитета на учебното заведение и показват знания и умения заслужаващи нашите адмирации към тях“ – каза г-жа Маркова в края на своята реч и връчи на 18 ученика грамоти за отлично представяне в различни форуми и състезания.

Кметът Генчо Генчев бе гост на събитието и поздрави всички възпитаници и служители по повод празника. Той с радост отбеляза, че в историята на училището има много поводи за гордост от заслужени победи и високи постижения. Той пожела на учениците да продължат да представят достойно учебното заведение и да не забравят, че в лицето на Община Свищов ще имат винаги верен партньор. Генчо Генчев припомни текущия одобрен проект “Да успеем всички заедно“, по който училището ще усвои, съвместно с още едно учебно заведение в града, сумата от 763 хиляди лева.

Учителите и учениците бяха подготвили богата програма от песни и танци, с която подобаващо отбелязаха тържествения ден.

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Отиде си Иван Димитров

СКРЪБНА ВЕСТ Днес ни напусна завинаги Иван Димитров. Приключи земния си път човек, посветил целия си съзнателен живот на развитието…

Затвори