Share

Станислава Стоянова връчи годишния приз „Златно сърце“ за социална инициатива в образованието

сряда, 5 Дек., 2018, 20:56ч.


47347589_526962011113259_4543000643731718144_n

Великотърновският народен представител от ГЕРБ Станислава Стоянова връчи една от Годишните награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност „Златно сърце”. Петото издание на събитието, организирано от списание и клуб „Business Lady” и списание „Bulgaria Business Review”, се проведе във вторник вечер в столицата.

Станислава Стоянова, която е член на парламентарната Комисия по образование и наука, връчи приза за социална инициатива в категория „Образование“. Отличието заслужиха Пощенска банка и иновативния образователен център СофтУни.

„За мен бе чест да бъда част от тази чудесна инициатива, чиято цел е да се даде публичност и да се поощрят усилията на компании, неправителствени организации, институции и личности, подкрепили различни каузи със социален и обществено значим характер. Надявам се, че по този начин наистина се дава пример и се насърчават все повече компании и хора да се посвещават на подобни каузи“, коментира народният представител от най-голямата парламентарна група Станислава Стоянова.

По време на официалната церемония, с приз „Златно сърце“ бе отличена и председателят на Народното събрание Цвета Караянчева. Наградата е в категория „Патриотични дейности” по повод дейността на ръководения от нея Национален инициативен комитет за честване на 170-ата годишнина от рождението на Христо Ботев.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Мадлен Алгафари ще гостува в Свищов по покана на Центъра за обществена подкрепа

Уважаеми приятели, екипът на Център за обществена подкрепа - гр. Свищов Ви кани на среща-разговор и официално представяне на новата…

Затвори