Share

Спортни обувки получиха децата от училището по занаяти в Русаля от ВМРО

height:32px;padding-top:10px;margin-bottom:-15px;background-image:url('http://veliko-tarnovo.net/static/mestni-2019.jpg'); background-repeat:no-repeat;margin-bottom:10px; понеделник, 21 Окт., 2019, 10:35ч.


Rusalya2

Възпитаниците на Училище по изкуства и занаяти за социално слаби деца «Димитър Екимов» в с. Русаля получиха нови спортни обувки от приятелите си от ВМРО в Деня на отворените врати. Подкрепата на воеводите за тези деца е поредна и в различни направления. Това, че децата познават тези добронамерени и сърдечни хора, си пролича по топлото посрещане с прегръдки и широки усмивки.

Кандидатът за кмет на Велико Търново доц. д-р Милен Михов и представители на листата за общински съветници – Евгени Коев, Николай Цонев, д-р Юлия Тонкова, Петър Петров, както и представители на младежката формация към патриотичната организация разгледаха изложбата в училището, която децата бяха подготвили с усърдие, говориха с децата, след това с директора на екипа Анимари Димитрова.

Тя сподели за малките и големите трудности, свързани с издръжката, храненето, топлото и светлото в пансиона. Благодари за подкрепата, която оказват от ВМРО, а те от своя страна дадоха дума, че няма да спрат да помагат.

Rusalya1

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Иван Русков: «Нашият град трябва да е удобен първо за жителите си и после за туристите»

Иван Русков е роден през 1962 г. в гр. Велико Търново. Завършил е Първа гимназия, ВМЕИ «Ленин» (Технически университет) в…

Затвори