Share

Sport Depot открива магазин в Сентрал Мол

понеделник, 27 Февр., 2012, 06:58ч.


Sport Depot ще отвори свой обект в Central Mall във Велико Търново в началото на март. На втория етаж в търговския център феновете на спорта ще могат да намерят спортни стоки за всички спортове, измежду повече от 100 световноизвестни марки.

В магазина ще се предлагат разнообразни решения и всичко необходимо за спорта и свободното време: спортни дрехи и обувки, фитнес уреди, ски и сноуборд, планинска и туристическа екипировка, плувни аксесоари, екипировка за футбол, тенис, волейбол, водни спортове и много други. Най-новите колекции на Adidas, Puma, Reebok, Nike, Lotto и много други известни марки ще са на изключително атрактивни цени. Пазаруващите в Sport Depot ще могат да се възползват от бонус програма за лоялни клиенти, която гарантира пазаруване на цени без конкуренция на пазара на спортни стоки в България.

Sport Depot ще бъде мястото, от което спортни клубове, професионални спортисти и любители ще могат да се оборудват с всичко необходимо на преференциални цени. Изключителното разнообразие и най-добрите цени на пазара ще направят магазина любимо място на всички, изкушени от качествените стоки за спорт и свободно време.
Велико Търново ще бъде тринадесетият град в България, в който магазин Sport Depot отваря магазин. Веригата има обекти София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Сливен, Ловеч, Габрово, Боровец, Банско, Созопол.
————-
Със своите 15 магазина в 13 града, Sport Depot e най-голямата верига спортни магазини в България с продуктово портфолио от над 30 000 артикула. Освен в България, компанията има обекти в Сърбия и Румъния.
Sport Depot е мастер франчайз на една от водещите европейски спортни мултибранд вериги SPORT 2000, която разполага с повече от 4000 обекта в 23 страни и оборот от над 5,1 млрд. евро годишно. Общата търговска площ на обектите възлиза на над 1 600 000 кв.м

В портфолиото на SPORT 2000 са включени търговски марки като Adidas, Puma, Reebok, Asics, Salomon, Columbia, O’Neil, Wilson, Head, Fisher, Speedo и др. Също така се предлагат и ексклузивни марки специално разработени от SPORT 2000, които допълват продуктовата селекция от фитнес уреди и спортни стоки, туристически стоки, спортни дрехи и обувки, лайфстайл облекла, колективни спортове.

Австрия, Белгия, Хърватска, Финландия, Франция, Италия, Германия, Гърция, Ирландия, Испания, Швеция, Великобритания са само част от държавите, в които марката е добре позната и с добри пазарни позиции. Компанията е основана през 1988 г. като доставчик на спортни стоки, a днес, 20 години по-късно, марката е най-предпочитаният спортен магазин в цяла Европа.
За повече информация: www.sport2000international.com ; www.sportdepot.bg

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново| Хотел в Арбанаси
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Безопасно е вече нивото на реките в общината

До 23 часа на 25 февруари (събота) нивото на река Янтра и на реките в общината е било много високо.…

Затвори