Share

Шоу с фокуси и аниматори зарадва децата в Сухиндол

сряда, 12 Февр., 2020, 17:26ч.


DSC03094

Младият великотърновски фокусник Силвано Меджик зарадва децата от СУ „Климент Охридски“ в Сухиндол. Програмата беше подарък от Община Сухиндол в навечерието на празника Трифон Зарезан.

Фокусникът и неговата асистентка вдигнаха на крака всички ученици, които в началото не вярваха в магията, но после се убедиха в способностите на своите гости. Техните съмнения бяха разсеяни, когато във въздуха полетяха бели паяжини, а на волейболната мрежа в салона кацна истински гълъб. Повече от половин час Силвано Меджик забавлява децата, като някои от тях му асистираха на сцената. Те успяха с магически моливи да нарисуват цяла книга с картини и само за миг да изтрият всичко. Особено впечатляващо беше вълшебното въже, което премина през ръкавите на един от асистентите без да скъса якето му.

DSC03048

В края на изпълнението всички ученици повикаха Силвано Меджик на бис, като заедно изпълниха последната магия. Само фокусникът обаче успя да разплете ръцете си, които умело беше „завързал“.

С аниматорите от „UN BESO” се забавляваха и децата от ДГ „Соня“ в Сухиндол. Повече от час те бяха ангажирани с друг магичен свят- този на игрите.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
“Етър” завърши подготовката с победа 2:0 в Нова Загора

Победа с 2:0 постигна "Етър" в последната си контрола преди старта. В Нова Загора "болярите" надиграха местния "Загорец" в генерална…

Затвори