Share

Семейство от с. Каранци кръсти на Цветан Цветанов новородения си син, заченат „инвитро”

четвъртък, 24 юли, 2014, 14:10ч.


DSC_0877

Олга Николова от полскотръмбешкото село Каранци стана майка след 11 мъчителни години на напразни надежди. Дългоочакваната рожба се появи на бял свят на 16 юли, след като преди година двойката, която имаше репродуктивни проблеми, получи от ГЕРБ финансова подкрепа. Благодарение на жеста Олга Николова незабавно се подложи на инвитро процедури в специализирана софийска клиника. Това сбъдна най-голямата мечта на жената.

Още в първите дни от бременноста си тя заяви, че ако има син, ще го кръсти Цветан, като зам.-председателя на ГЕРБ. Именно Цветан Цветанов бе този, който лично се ангажира с обещание семейството да получи подкрепа. Той се запозна с Олга при едно от посещенията си в Полски Тръмбеш и бе дълбоко трогнат от историята й.

Малкият Цветан и щастливата му майка вече са си вкъщи. Веднага след като се прибраха от болницата те поканиха приятелите си от ГЕРБ на гости. С уханна пита и радостни сълзи в очите Олга посрещна депутатите Евгени Стоев и Мирослав Петков, областния лидер на МГЕРБ Деян Хаджийски, председателя на Общинския съвет в Полски Тръмбеш д-р Емил Енчев и техни колеги.

Ново легълце, бебешка количка и още подаръци и искрени поздравления получиха новороденото момченце и семейството. Вместо да се изплаши при вида на непознати хора, малкият Цветан спокойно заспа и дори се усмихваше на сън.

„Най-големият подарък за нас ще е г-н Цветанов да дойде в село Каранци”, заяви сияещата от любов и радост майка. „Липсват думи, за да изразя щастието си от този ваш жест”, каза Олга, която копнее да стисне ръката на Цветан Цветанов и да му благодари очи в очи.

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Автодиагностика във В. Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Великотърновци изкачиха връх Казбек

На 23 юли великотърновските алпинисти Милен Джановски и Нели Войнова, както и цялата група от националната експедиция в Кавказ, изкачиха...

Затвори