Share

Седмият турнир по футбол във Върбовка завърши с победа на „Боляри – В. Търново“

понеделник, 4 Мар., 2019, 14:04ч.


DSC_0662

Седмият турнир по  футбол на малки вратички „Върбовка-2019“ за купата на кметство Върбовка завърши с победител отбора „Боляри – Велико Търново“, който събра най-много точки в класирането.

В зимния футболен турнир участваха шест отбора – „Махалата“, „Върбовка“, „Спартак“, „Боляри Велико Търново“, „Павликени“ и „Ураган Батак“. Заедно с надпреварата на мъжките отбори, се проведе и футболен турнир с учениците от ОУ „Филип Тотю“ от селото, където взеха участие 6 тима от различните класове.

Трети се класира отборът на „Махалата“, който има 9 точки. Негов капитан е Анатоли Анатолиев. Втори с 12 точки са „Ураган Батак“ с капитан Николай Атанасов.

Победителят „Боляри Велико Търново“ с капитан Георги Коюмджиев събра 19 точки.

DSC_0686

При учениците трети са второкласниците, на второ място е отборът на четвърти клас, а първенци станаха седмокласниците.

Голмайстор на турнира е Александър Иванов с цели 26 гола, следван от Ашим Кайсимов и Васил Георгиев с по 12 попадения. Ветеран на турнира е Симеон Ангелов, а най-млад участник е Иван Анатолиев.

Наградите – купи, медали, грамоти, предметни и парични награди за всички тях бяха раздадени по време на официална церемония в центъра на селото. Официални гости на награждаването бяха кметът на Община Павликени инж. Емануил Манолов, председателят на Зоналния съвет на БФС-Велико Търново Бончо Генчев, председателят на БФ по баскетбол Георги Глушков, председателят на ОК „Начало“ Иван Трифонов, общинският съветник инж.Дончо Дончев и Мирослав Петков – спомоществувател на събитието.

Специална награда за най-малките участници осигури Зоналният съвет на БФС-Велико Търново и неговият председател Бончо Генчев. Той им подари билети за предстоящия мач на националния ни отбор по футбол срещу Англия.

Награди осигуриха и Българското училищно настоятелство при ОУ „Филип Тотю“ с.Върбовка, групата на общинските съветници от БСП в Павликени, председателя на ОК „Начало“ и управителя на фирма „Кредо-Зар“.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Тир се запали в движение, водачът е с обгаряния

30-годишен молдовски гражданин е пострадал при пожар тази сутрин. В 08,45 ч. на тел. 112 е получен сигнал от товарен…

Затвори