Share

Съветниците от БСП с жест за Великден към младежите с увреждания от ЦНСТ- Горна Оряховица

четвъртък, 25 Апр., 2019, 21:44ч.


DSC_0052

Общинските съветници от БСП уважиха великденското парти в Центъра за настаняване от семеен тип за младежи с увреждания в Горна Оряховица. По традиция в навечерието на Великден социалистите прекарват Велики четвъртък заедно с настанените в дома и се включват в изрисуването на яйца и веселата част от празника. При малчуганите дойдоха общинският председател на БСП Огнян Стоянов и общинският съветник инж.Павлинка Николова. В празника участваха и групи от останалите социални центрове в общината.

Съветниците дойдоха с подарък дългоочакваната от тях мултимедийна система за караоке. Те поднесоха и козунаци и много лакомства за участниците в празника.

Огнян Стоянов поздрави домуващите за християнския празник. Той изказа признателност към персонала на Центъра, който със своята усърдна грижа създава добра домашна среда за тези младежи.

Председателят на партията се включи в боядисването на яйцата и дори направи първото червено яйце. Той разговаря с живеещите в дома, а те пък му показаха своята техника да изпъстрят яйцата и се похвалиха със създадените от тях украси за великденската трапеза в часовете им по арт-терапия.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Поздрав на кмета на Община Лясковец д-р Гецова по случай Великден

Уважаеми съграждани, Повече от две хилядолетия християнският свят тържествува и зарадван очаква празника на празниците - Възкресение Христово. Големият празник…

Затвори