Share

Състезание по танци “Make it Dance” организираха от Градски ученически парламент

понеделник, 1 Окт., 2018, 17:42ч.


DSC_0069

Първо по рода си състезание по танци организираха младежите от Градски ученически парламент с подкрепата на Община Велико Търново на сцената на „Арт лято“ в Галерията.

Седем отбора от по трима участника се състезаваха в три кръга. В първия кръг те трябваше да имитират танцови движения от популярна игра по танци. Във втория кръг отборите измисляха хореография на подбрани песни, а в третия всички трябваше да повторят специална хореография измислена от Милица Николова от „The Center”. Победители станаха Елена, Хана-Мария и Диана от отбор „Войната“ като те събраха най-много точки. Журито беше в състав Милица Николова, Мирослав Иванов, основател на Miro’ Dance, и Паунка Йорданова, която е спортен инструктор в My Gym.

„Много се радваме, че толкова млади хора искат да танцуват  в нашия град.  Както казват танцът е изражение на вътрешното ни усещане за живота, а явно в нас се крие много любов“ – сподели Йоана Якова от Градски ученически парламент.

DSC_0332

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Община В. Търново приема предложения за културния календар

ОБЩИНА  ВЕЛИКО  ТЪРНОВО Дирекция „Култура, туризъм и международни дейности“ приема предложения за културни събития, които да бъдат включени в Календара…

Затвори