Share

Състезание по риболов се проведе на язовира до с.Паскалевец

сряда, 13 Сеп., 2017, 12:15ч.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Състезание по риболов на плувка в сладки води за деца, юноши, жени и мъже се проведе на язовир „Дичинска Нива” до с.Паскалевец. Състезанието беше организирано от Ловно-рибарско дружество Павликени и Община Павликени.

Главният съдия на състезанието Мариян Димитров – дългогодишен състезател по спортен риболов с много индивидуални и отборни титли, разясни правилата на риболовците. Негови помощници бяха кметът на с. Паскалевец Мирослав Димитров, общинският съветник Тошко Крумов, председателят на Ловно-рибарско дружество – Павликени Валентин Колев и организаторът по лова и риболова в дружеството  Петър Пламенов. Те извършиха контрол за спазване на правилата и контролираха живарниците с улова.

Първо, второ и трето място бяха присъдени в категорите:  „Най-голям улов“ и „Най-голяма уловена риба“ – предметните награди, осигурени от фирмите: „Сокол – ВВ” ЕООД, ЕТ „Витан” Севлиево и ЕТ „Д-р Тотев”. Награди бяха връчени и за най-млад състезател, най-добре представила се жена и най-възрастен рибар.

Извън регламента на състезанието една специална награда 3 бр. телескопи от Ловно-рибарско дружество – Павликени получиха децата от отбор „Каракудка” с. Паскалевец за най ентусиазирани малки рибари

Най-млад състезател се оказа 12-годишният Янислав Асенов от с. Караисен. Даринка Пенчева от Павликени с улов от 0,900 кг. стана най-добре представила се жена. 80-годишният Дочо Дочев от с. Паскалевец беше и най-възрастният участник в турнира, затова получи грамотата за най-добре представил се ветеран. Грамотите и паричните премии на тримата връчи лично кмета на община Павликени инж. Емануил Манолов.

В състезанието се включи и китаеца Дай Лу от Велико Търново.

 

 

Категория „Най-голяма уловена риба”:

1-во място: Делян Мирославов от с. Паскалевец , с риба от 2,550 кг.

2-ро място: Димитър Димитров от Павликени, с риба от 2,500 кг.

3-то място: Кирил Кирилов от с. Мусина, с риба от 2,465 кг.

 

 

Категория „Най-голям улов”:

1-во място: д-р Милко Янакиев от гр. Павликени, с улов от 4,380 кг.

2-ро място: Делян Мирославов от с. Паскалевец, с улов от 2,550 кг.

3-то място: Димитър Димитров от Павликени, с улов от 2,500 кг.

 

 

 

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Окръжна прокуратура предаде на съд англичанин за грабеж, придружен с убийство в Раданово

Окръжна прокуратура – Велико Търново внесе в съда обвинителен акт срещу 45-годишен гражданин на Великобритания за грабеж, придружен с убийство…

Затвори