Share

Съкратено работно време за информационния център този петък – 20 ноември

четвъртък, 19 Ное., 2020, 17:58ч.


obshtina11

До 13,00 ч. ще бъдат обслужвани граждани в информационния център в Община Велико Търново този петък – 20 ноември. Съкращаването на работното време е еднократно и се налага заради цялостна дезинфекция на всички помещения в сградата. Третирането ще бъде в следобедните часове на петъчния ден, а в събота ще бъде обработена и сградата на дирекция „Местни данъци и такси“ на ул. „Христо Караминков“.

Пълната дезинфекция на обществените сгради е част от мерките срещу разпространение на заразата от коронавируса Sars-Cov-2.

Община Велико Търново припомня, че всеки ден специално обособен колцентър е на разположение на гражданите от рисковите групи за заболяването – възрастни, с хронични заболявания, самотноживеещи, както и поставени в домашна изолация. На телефони 0883247410, 0883247411, 0883247412 и 062/619220 се приемат заявки за закупуване и доставка на лекарства, стоки от първа необходимост – хранителни и битови, заплащане на битови сметки и извършване на неотложни административни услуги. Средствата са продуктите и сметките се осигуряват от потребителите, а логистичната услуга е безплатна. Колцентърът работи всеки ден – работен и почивен, от 8,30 до 18,00 ч.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново | Автодиагностика във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Милен Михов от ВМРО: Постигнахме успех. Всички български деца ще получават подкрепа от държавата

Единствената политическа реакция относно оттеглянето на предложението на МС, от страна на депутатите от ГЕРБ, за премахването на подоходния критерий...

Затвори