Share

Събраха 4 985 лв. за малката Кристин в Свищов

вторник, 3 май, 2016, 18:59ч.


13103504_1065003533559603_2557439651996689459_n

Община Свищов и колективът при ЦДГ №1 „Васил Левски” – Свищов, изказват най-сърдечна благодарност на всички хора, които станаха съпричастни към изпитанието на малката Кристин и се ангажираха да помогнат. Слънчевите дни преди Великден, по време на благотворителния базар, се превърнаха в истински празник, тържество на човещината и добротата. През тези два дни се срещнахме с толкова много хора, специално дошли, за да помогнат на семейството на малката Кристин.

Специална благодарност изказваме на нашите колеги, на децата и родителите от всички детски градини в общината, на ДЦДУ – Свищов, на ЦСРИ – Свищов, на СОУ „Николай Катранов“, СОУ „Димитър Благоев“ и СОУ „Цветан Радославов“, на учениците от XI „а” клас при ДТГ „Димитър Хадживасилев”, на жените от група „Седянка“ при католическия храм „Св.Св. Кирил и Методий“ – гр. Свищов, които изработиха оригиналните и красиви сувенири за базара.

Без преувеличение можем да кажем, че преживяното в дните на базара е едно от най-хубавите неща, в които сме участвали.

Защото да дариш надежда, да подадеш ръка за помощ, да си съпричастен с болката на другия – това ни прави хора! А вярата, че няма малко добро, ни прави силни хора!

Общата сума събрана от благотворителния базар, общинска администрация, Общински съвет – Свищов, ОП „Пазари” – Свищов  и ОП „Обреди” – Свищов е  4 985,85 лв.

Сърдечно благодарим!

Община Свищов и колективът при ЦДГ №1 „Васил Левски” – Свищов

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
ОИЦ – В. Търново организира Бизнес форум – изложение „Успешни заедно“

На 9 май 2016 г. от 13:30 ч. в конферентната зала на хотел „Премиер“ във Велико Търново ще се проведе…

Затвори