Share

С концерт, 3D мапинг и атрактивна заря завърши Празникът на Горна Ораховица

четвъртък, 30 май, 2019, 15:34ч.


13

Голям концерт, атрактивен 3D мапинг и пищна заря сложиха финала на Празника на Горна Оряховица. Сцена на празничните прояви бе площад „Георги Измирлиев“. Дори и времето бе на страната на горнооряховчани и през най-празничните за града дни, слънцето щедро раздаваше топлина.Големият празничен концерт започна с изпълнението на Вокална формация „Графити“. Младите дами работят под ръководството на Почетния гражданин Аделина Колева. Местните таланти подгряха публиката и зададоха тона на настроението. След тях на сцената се качи Йорданка Христова, която забърка микс от български, руски и кубински страсти. За финал Миро хвърли предизвикателство към публиката да участва заедно с него в изпълнението на някои от най-популярните български парчета.

В края на близо тричасовото шоу кметът инж. Добромир Добрев, поздрави отново горнооряховчани и благодари на всички фирми и спонсори, с чиято помощ бе реализиран този толкова дълъг, разнообразен и емоционален празник.

След думите на градоначалника, върху сградата на Общината отново бе проектиран 3D мапинга, разказващ историята на Горна Оряховица чрез безмълвния й свидетел – Камъка. Големият финал на празника бе светлинно-звуков спектакъл, който всеки път е предизвикателство към фантазията на майсторите на пиротехническото изкуство.

Финал на майските празници ще сложат самодейците от НЧ „Напредък – 1869“, които тази вечер с пищен концерт ще отбележат 150-та годишнина на Читалището.

На 7, 8 и 9 юни Горна Оряховица отново ще посреща гости от цялата страна за Празника на горнооряховския суджук.

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Доброволци обновиха Общинския пазар в Павликени

Доброволческа акция за подобряване на градската среда се проведе в Павликени. Жители на града, сред които и служители на Общинска…

Затвори