Share

“С колело на училище” на СУ „Димитър Благоев“ – Свищов спечели конкурса „Млад Благотворител 2016“

вторник, 14 Мар., 2017, 13:17ч.


22

Ученическият съвет на СУ „Димитър Благоев“ – Свищов участва в конкурс Млад Благотворител 2016. „С колело на училище“ е проектът, с който младите хора станаха победители. Неговата цел е популяризиране на активния начин на живот, чрез поставяне на стойки за колела във всички училища в града. По този начин учениците вярват, че ще мотивират връстниците си да се придвижват с колело, да спортуват и да пазят града чист. Стойността на проекта е 2000 лв., които Фондация „Благотворител“ дари за реализиране на идеята, a победителите организираха дарителска кампания, за да осигурят още 200 лв. за каузата.

На 10 март, 22 бр. стойки за колела Mi-Mid, за 5 велосипеда всяка, бяха доставени в СУ „Димитър Благоев“ и до дни предстои тяхното инсталиране в свищовските училища.
Поздравления за младите хора, относно техния ентусиазъм за активен начин на живот и отговорно отношение към опазване на природата!

24

Вход | Статии (RSS) | Хотел във Велико Търново | Хотел в Арбанаси | Лазерна епилация във Велико Търново
© Синхрон медия ООД
Повече в Новини
Пcихичнo бoлeн тepopизиpa жилищeн блoк, cъceди иcкaт изceлвaнeтo мy

Млaд мъж c шизoфpeния пoдлaгa нa тepop цял жилищeн блoк нa yл. “Дeню Чoкaнoв” във Вeликo Tъpнoвo. Пpoблeмът ecкaлиpa вчepa…

Затвори